Meksiko - Yucatanin niemimaa 2016


Meksiko (helmi-maaliskuu 2016) - miten me tännekin päädyttiin?

Meksikon matka on varmasti yksi vähiten suunnitteluista reissuista joita on tullut tehtyä. Heti täytyy kuitenkin kommentoida että ei todellakaan silti huonoin! Alunperin minun piti olla maaliskussa 2016 ystäväni 30-vuotisen elämän kunniaksi reissussa jossain ihan muualla. Loppujen lopuksi löysin itseni kuitenkin helmikuussa mököttämässä Suomen pimeydessä. Jotain oli tehtävä!

Työpäivän 15 minuutin tauon aikana osui silmiini suorat lennot kahdeksi viikoksi Meksikoon viikolle 9 hintaan 430 euroa! Pikainen tsekkaus hotellitarjontaan booking.comin kautta ja paljon muuta ei tarvittukaan! Soitto luottomatkakumppani Tytille, jonka koiranhoitoamman, rahan puutteen ja lomattomuuden aiheuttamista ongelmista huolimatta sain puhuttua reissulle mukaan kahden viikon varoajalla alle 15 minuutissa. Sellaisia ne luottomatkakumppanit on ;)

Meksikossa majoituimme Cancunissa - ja nimenomaan Cancunissa, eikä siellä jenkkituristien valtaamalla hotelli zonella. Majapaikkamme oli jo parhaat päivänsä nähnyt hotelli aivan Cancunin keskustassa. Hotel Hacienda palveli meitä kahden viikon lomamme ajan alle 150 eurolla per pää, joten en kauheasti valita sen pienistä puutteista ;) Meillä oli hyvät sängyt, palvelu hotellissa pelasi ja sen sijainti oli meille ihanteellinen Cancunin bussiaseman kupeessa. Aamupala oli mannermainen, mutta varsin riittävä.

Cancunista, hotellistamme, retkistä ja seikkailuista Tulumiin, Cobaan, Chicken-Itzaan, Playa del Carmeniin, Cozumelille, Isla-Mujeresille ja kaikkialle sinne välille,  kerron tarkemmin omissa postauksissaan :)

Tulum - Mayojen jalanjäljillä  
Isla Mujeres - golfautoilua paratiisissa 
Cozumel - risteilyalusten pysäkki 
Chicken-Itza - yksi maailman uudesta seitsemästä ihmeestä 
Coba - se ainoa kiivettävä Maya raunio 
Cancun - vinkit turistille

2 kommenttia:

  1. Olette rohkeita likkoja, mutta oli ilo löytää bloginne. Tsemppiä uusille reissuille!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Uutta reissua jo suunnitteilla.. suuntana tällä kertaa Mauritius ;)

    VastaaPoista